Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Boef boeken?

Boef boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boef

Wilt u Boef direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Boef

Boef is een populaire rapper uit Alkmaar welke in een moordend tempo om zich heen grijpt en door vele fans word omarmd.  In januari 2016 levert hij, samen met Ali B en Sevn Alias, de track Een Klein Beetje Geluk af. Vrij snel daarna verschijnt met SBMG en SEVN ook de track Freestyle.

Boef staat bekend om zijn punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. Dit doet hij naar eigen zeggen om mensen na te laten denken over wat hij zegt. Zo zorgt hij ervoor dat de luisteraars vaker zijn nummers moeten luisteren voordat ze alles begrijpen.

Boef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Boef zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Boef wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Boef. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Boef te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.