Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met band
Volledige prijslijst

Bobby Prins boeken?

Bobby Prins boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bobby Prins

Wilt u Bobby Prins direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bobby Prins

Bobby Prins werd geboren als Jozef Troonbeeckx. De zanger uit Heist-op-den-berg begon al op zeer jonge leeftijd accordeonlessen te volgen en bespeeld het instrument nog steeds. Zijn eerste single “Een gitaar in de nacht” nam hij op in 1965.

Drie jaar laten stichtte hij zijn eerste groep die later de naam “Bobby Prins en The Sound Express” mee kreeg. Zijn grootste hit scoorde hij in 1972 met “Sancta Maria”, dit nummer is door de jaren regelmatig gecoverd door onder meer Jo Vally.
Meer onvergetelijke nummers van Prins zijn: "Ik zoek naar een dorp", "De kleine prins", "Toe kom in m’n armen", "Ik zal die avond nooit vergeten" en "Twee bloedrode rozen".

Van Bobby Prins zijn er opmerkelijk meer lp´s en cd´s opgenomen dan singles.

Bobby Prins boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bobby Prins zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bobby Prins wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bobby Prins. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bobby Prins te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.