Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bob en de blue band boeken?

Bob en de blue band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bob en de blue band

Wilt u Bob en de blue band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bob en de blue band

Bob en de Blue Band is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder event. De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken. Strak in het pak vertolkt de band Rock-'n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowel Engels- als Nederlandstalig. Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke voetjes van de vloer; vooral de enthousiaste uitstraling van de groep draagt veel bij aan het feestgedruis.

De Blue Band heeft ruime ervaring op grote podia zoals festivals, bedrijfsevenementen, privé-feesten en weet zich ook prima te schikken op kleinere locaties. De band heeft in de loop der jaren diverse solo artiesten mogen begeleiden tijdens live shows op grote podia, in theaters en ook op TV en radio.

Kortom: Bob en de Blue Band zorgt voor een unieke act die u niet mag missen! Kom het vooral zelf beleven. Bob en de Blue Band is “Meer dan een band! Bob en de Blue Band is een ware sensatie, een act!”

Bob en de blue band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bob en de blue band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bob en de blue band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bob en de blue band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bob en de blue band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.