Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bob de Rooy boeken?

Bob de Rooy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bob de Rooy

Wilt u Bob de Rooy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bob de Rooy

Sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, vrijgezellenparty's... en in het café op de hoek.

Het publiek raakt direct betrokken bij Bob’s Bingo, Safe Negerzoenen, en het Ritmisch Sensueel Komkommer-eten.  Maar natuurlijk zingt Mark ook een aantal van uw favoriete nummers waarbij “Vlieg met me mee naar de regenboog”  uiteraard niet ontbreekt.

Uiteraard kunnen voor elke gelegenheid speciale teksten en nummers worden geproduceerd.

De act bestaat uit een combinatie van humor en zang

Bob de Rooy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bob de Rooy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bob de Rooy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bob de Rooy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bob de Rooy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.