Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bob de Jong boeken?

Bob de Jong boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bob de Jong

Wilt u Bob de Jong direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bob de Jong

Bij zijn grootouders zag de toen net 4 jarige Bob de schaatsers over de Nieuwkoopse plassen voorbij komen zonder enige aarzeling stapte hij met zijn rode laarsjes het ijs op en legde zijn handen op de rug, nu moesten de ijzer nog onder de schoenen gebonden worden. Die zomer werd er druk geoefend op de rolschaatsen, al was het in het gras, hij kwam vooruit!

Bob de Jong mag zich met recht onder de schaatstoppers van dit land rekenen. De sympathieke specialist op de lange afstanden kent een schitterende carriere met een flink aantal hoogtepunten. Zo was Bob de Jong wereldkampioen op de 5 en 10 km

In 2006 trad Bob de Jong in Turijn toe tot een illuster rijtje Nederlandse schaatsers dat een gouden plak wist te behalen op een Olympische 10 km. Acht jaar eerder had Bob de Jong in Nagano reeds het zilver weten te bemachtigen op deze afstand.

Bob de Jong is o. a inzetbaar voor het geven van lezingen, openingen en schaats- en inlineclinics etc.

Bob de Jong boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bob de Jong zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bob de Jong wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bob de Jong. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bob de Jong te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.