Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met Wendy
Volledige prijslijst

Bob de Bouwer boeken?

Bob de Bouwer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bob de Bouwer

Wilt u Bob de Bouwer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bob de Bouwer

Razend populair bij kinderen tot 6 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij onze zuiderburen.
Overal waar Bob verschijnt tijdens de meet & greet sessies in winkelcentra of kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) zijn bereid om in lange rijen te staan voor een ontmoeting met hun TV held.

Bob de Bouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bob de Bouwer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bob de Bouwer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bob de Bouwer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bob de Bouwer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.