Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bo Saris boeken?

Bo Saris boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bo Saris

Wilt u Bo Saris direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bo Saris

Bo Saris wordt onder zijn toenmalige artiestennaam Boris nationaal bekend als hij in 2004 Idols wint. Zijn eerste album, Rely On Me, ligt niet veel later in de winkel en wordt bovendien genomineerd voor een Edison Award. Eind 2011 wijzigt hij zijn artiestennaam in Bo Saris.

Limburg

Boris Titulaer wordt geboren op 3 oktober 1980 in het Limburgse Venlo. Zijn vader, Gé Titulaer, is een bekend jazz-muzikant en docent op het conservatorium van Amsterdam. Muziek maken wordt hem dus met de paplepel in gegoten.
 

Conservatorium

Op 10-jarige leeftijd weet Boris al dat hij in de voetsporen van z’n vader wil treden. Op 17-jarige leeftijd wordt Boris aangenomen op het conservatorium in Maastricht, maar na een jaar houdt hij het voor gezien. De jonge zanger heeft het gevoel dat hij een verkeerde muzikale keuze maakt. Hij wil inhoudelijk met muziek bezig zijn en niet theoretisch. Hij werkt mee aan allerlei ambitieuze projecten, maar dat komt voor z’n gevoel niet écht op gang.
 

Taihuttu

In 2001 komt Boris in contact met schrijver en rockgitarist Gino Taihuttu, onder andere bekend van Gin On The Rocks, winnaar van de Grote Prijs van 1985. Drie jaar lang maakt hij deel uit van het akoestische duo Sofuja.
 

Idols

In de zomer van 2003 doen de twee een succesvolle tour door Spanje. In het najaar van 2003 doet Boris mee aan het tweede seizoen van Idols. In het voorjaar van 2004 rolt hij als winnaar uit de bus. Zijn eerste single is 'When You Think Of Me'.

Rely On Me

In het najaar van 2004 komt debuutalbum Rely On Me uit. Singles 'MSG' en 'Cordelia' laten een heel andere Boris horen, veel meer soul en funk. Aan het album schrijven onder andere songschrijvers Alain Clark en Llewy Is Sel van Relax mee. Boris gaat in het najaar van 2004 het clubcircuit in. Rely On Me wordt genomineerd voor een Edison.
 

Holy Pleasure

Boris is ondertussen bezig met zijn tweede album Holy Pleasure, dat in oktober 2006 wordt uitgebracht. De gelijknamige single wordt een bescheiden hitje. “Mijn nieuwe album Live My Life gaat over hoe ik dingen beleef, hoe ik bepaalde gebeurtenissen zie. Ik wilde dit keer meer over mijn eigen leven schrijven en dicht bij mezelf blijven,” aldus Boris over zijn derde en meest persoonlijke cd tot nu toe.
 

Live My Life

In oktober 2008 wordt de eerste single van het derde album Live My Live uitgebracht. De single heet 'If You Wanna Roll With Me'. Het album komt uit in februari 2009 en haalt een top 10-notering.
 

Boris verandert naam in Bo Saris

Eind 2011 wijzigt Boris zijn artiestennaam in Bo Saris. Hij wordt al vaak Bo genoemd en Saris is de meisjesnaam van zijn moeder. Bo Saris ligt voor de internationale markt makkelijker in de mond.

Vierde studioalbum

Na drie succesvolle albums is Boris Titulaer in 2013 aan het werk aan zijn vierde studio album. Voor dit album is Boris veelvuldig te vinden in Engeland en Zweden waar hij met inspirerende schrijvers en componisten samenwerkt. Het nieuwe materiaal voor dit album zal voor een groot deel autobiografisch zijn.
 

She's On Fire en The Addict

Uit de studio in Londen komen twee tracks rollen die in 2013 verschijnen 'She's On Fire' en 'The Addict'. De liedjes vallen goed in de smaak.

Bo Saris boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bo Saris zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bo Saris wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bo Saris. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bo Saris te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.