Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bo Bellow boeken?

Bo Bellow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bo Bellow

Wilt u Bo Bellow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bo Bellow

Bo Bellow begon als DJ op 3 jarige leeftijd. In de 60-er jaren vond zijn moeder hem scratchend achter haar nieuwe pick up en hij vernielde haar LP. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van de Dutch-mix Championship (AVRO 3x DD) en was DJ op radiostation ROULETTE 103. Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals Rodenburg (Beesd), Fellini’s (Utrecht) en de Goldfinger (Rosmalen). Toen de Goldfinger haar deuren sloot in 1994, ging Bo Bellow naar Mallorca (Spanje) en draaide in het beroemde RIU PALACE. Hij boekte ook Nederlandse DJ’s zoals de Klubbheads, Mark van Dale, Jean en Johan Gielen. Ook nodigde hij de Nederlandse MTV en Radio538 uit om hun show daar te doen.

Ook staat hij geboekt op vele disco party’s (Playboy 2002, Dance Classics Escape A’dam, Matrixx Nijmegen met Ben Liebrand en Ferry Maat, the Marathon Reunion Den Haag, Noordzee FM 80‘s flashback theatertour, Classics cafe in Brothers Bunnik en op filmpremieres zoals o.a. James Bond.

In Riu Palace draaide hij met grote Duitse DJ’s die hem uitnodigden om in Duitsland te draaien, dit had zo’n succes dat hij ook gevraagd werd voor de grotere party‘s: LOVE-PARADE (1997 – 2001), the IT-parties in Keulen, Reaktor, D.I.S.C.O. in Go-Parc, B.TV rave t.v. en de Riu-palace on tour. Andere landen merkten ook zijn sound op en zo draaide hij in Zwitserland, Griekenland, Italië, Noorwegen, Portugal, Miami, Ierland, Schotland etc. Vanwege zijn regelmatige optreden op the Music Factory Television (the DJ's) is hij geen onbekende meer. Hij is regelmatig in Sven’s café in Hilversum (van de Holiday RAP) te vinden waar hij wel eens een classics plaatje draait.
Iedere vrijdagavond tussen 18.30 en 18.45 uur is zijn classics partymix te beluisteren op Tros3FM in Corné Klijn’s „Dance Classics Request" tussen 18.00 en 20.00 uur. Ook was hij al te gast in Ben Liebrands "In The Mix" op Radio Veronica.

Het produceren gaat hem ook goed af. In 1996 had hij zijn eerste succes met "DJ Bo Bellow – Do it all night". Dit was een hitje in de IT-club Amsterdam. Na deze club hit produceerde hij verschillende projecten die regelmatig de hitlijsten haalden. The Dream Pirats – Sirens Cry top 10 in Canada o.a. samen met The Shrink – Are you ready to party no. 1 dance charts in Engeland. The Shrink – Pump it up top 10 in Japan. Samen met Marco V. en Benjamin "Our time is now" en ‘‘The Drifter e.p."

Hij maakte ook muziek voor TMF. O.a. The Axe Night Guide is van hem en werkte hij 5 jaar achter de schermen voor deze zender. Ook heeft hij wat mix cd’s gemaakt o.a. The Masters of Trance, Trancentury (Noorwegen) Classic cafe (Brothers-Bunnik).

Op dit moment werkt hij aan zijn Bo Bellow presents Bobby Summer project en produceert met veel bekende artiesten uit het disco verleden o.a. de club hit "Pretty Queen". met de Michael Zager Band, „I’m only shooting love" met de Time Bandits, „Light of my life" met Glenda Peters, „Rock the Boat 2004" met Forrest en DJ Sven, „Cuba" met de Gibson Brothers.

Bo Bellow draait de beste discohouse and dance classics!!!!

Bo Bellow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bo Bellow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bo Bellow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bo Bellow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bo Bellow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.