Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

BMX Freestyle Show boeken?

BMX Freestyle Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van BMX Freestyle Show

Wilt u BMX Freestyle Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie BMX Freestyle Show

Spectaculaire en haast onmogelijke truuks op de speciale BMX fietsen gecombineerd met een leuke interactie met het publiek. Een professioneel team met een representatieve uitstraling. Het BMX team verbaast jong en oud met hun fietskunsten in de lucht over auto's, picknicktafels en op de grond. Niets is veilig voor deze jongens!

Deze act is gegarandeerd een toevoeging voor uw evenement! Op muziek voor op feesten, gala's, beurzen of als onderdeel van een choreografie.

BMX Freestyle Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BMX Freestyle Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BMX Freestyle Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BMX Freestyle Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BMX Freestyle Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.