Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Blof Tribute Band teBoven boeken?

Blof Tribute Band teBoven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Blof Tribute Band teBoven

Wilt u Blof Tribute Band teBoven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Blof Tribute Band teBoven

Tributebands zijn er in allerlei soorten en maten. Voornamelijk voor grote, internationale acts, zoals Kiss, U2 en the Beatles. Waarom niet een coverbandje dat zich alleen maar bezig houdt met het beste werk van Nederlands populairste rockband: BL?F?

Dat dachten Maurits en Chris ook, halverwege 2008. Maurits maakt al enige tijd instrumentale versies van BL?F liedjes en Chris zingt ze in zijn band Loos Alarm. Ze besluiten hun krachten te bundelen en samen met Tom, Matthias en Jan vormen ze TeBoven.

TeBoven brengt een evenwichtige balans tussen de grootste hits en het beste werk van BL?F ten gehore. Soms net even anders maar vaak ook verrassend dichtbij het origineel. E?n ding is zeker: TeBoven behoudt zijn eigen karakter en speelt altijd vol overgave, waardoor een breed publiek wordt aangesproken!

Blof Tribute Band teBoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blof Tribute Band teBoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blof Tribute Band teBoven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blof Tribute Band teBoven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blof Tribute Band teBoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.