Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 3.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Zonder geluid € 2595,- excl.
Volledige prijslijst

Blizzert boeken?

Blizzert boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Blizzert

Wilt u Blizzert direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Blizzert

Blizzert. Een aparte naam voor een hele leuke, zeer flexibele coverband. Erik & Erik, Katia, Dominick en Mischa vormen een hechte muzikale vriendengroep die gewoon heel veel plezier iedere keer weer uitstraalt. Zangeres Katia heeft een klassieke opleiding achter de rug maar vind haar optredens met coverband Blizzert 'super cool' en altijd weer een 'geweldige uitdaging'. Toetsenist Mischa is de motor achter Blizzert.

Coverband Blizzert voor bruiloft
Of het nu gaat om een volle feesttent of een heerlijk swingende bruiloft. Mischa staat altijd goedlachs achter zijn toetsen. Binnen coverband Blizzert vormen beide 'Erik-en' de stampende en stuwende basis van alle liedjes. Erik & Erik doen dat met heel veel plezier terwijl Erik 1 ook nog een groot deel van de koorzang voor zijn rekening neemt. Welke Erik is nu Erik 1? Dat ziet u vanzelf als u gaat kijken bij een optreden van coverband Blizzert. Gitarist Dominick, o.a. ex-Millstreet band, verzorgd niet alleen alle gitaarpartijen maar ook een heel belangrijk gedeelte van de lead zang.

Coverband Blizzert voor feesttenten
Blizzert werkt in grote feesttenten en kleine café's. Blizzert heeft met name voor haar optredens tijdens de Heineken promoties een enorme naam opgebouwd. Van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Den Helder, coverband Blizzert is inmiddels een gevestigde naam in op de podia. Blizzert is ook ideaal geschikt voor alle bruiloften en bedrijfsfeesten. Voor bruiloften klik hier. Blizzert is in een XL bezetting te boeken mét blazers.

Blizzert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blizzert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blizzert wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blizzert. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blizzert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.