Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 700 pers.
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Blind Date boeken?

Blind Date boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Blind Date

Wilt u Blind Date direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Blind Date

Blind Date trekt al jaren door heel Nederland om op allerlei uiteenlopende evenementen op te treden.  Het zeer uitgebreide repertoire zorgt er voor dat ook –bijna- iedereen wel aan zijn of haar trekken komt en of het nu een bruiloft of een tentoptreden voor 2500 mensen is,  het optreden wordt met hetzelfde enthousiasme gedaan.

Blind Date heeft geen vast programma maar reageert op het publiek  met een bijzonder brede en soms wel een heel verrassende muziekkeuze. De leukste en beste nummers uit de afgelopen decennia komen voorbij maar ook de klassiekers van The Trammps, Golden Earring, ACDC of Robbie Williams hoeven niet te ontbreken.  Uiteraard worden de nieuwe trends gevolgd  zoals Lady Gaga en David Guetta, maar ook onze eigen toppers Marco Borsato, Jan Smit en Guus Meeuwis worden zeker niet vergeten.

Blind Date speelt voor het plezier en laat dit ook duidelijk merken. Lange sets met korte pauzes zorgen ervoor dat het feest aan de gang blijft.

Omdat Blind Date Joyce als zangeres en Bart als zanger heeft zal een optreden nooit eentonig worden.  Deze combinatie staat ook nog eens garant voor een aantal hele mooie en soms hilarische duetten

Maar dat is nog niet alles want ook Chris, Jurgen en Hans zingen een leadpartij. Dat er met zoveel stemmen prachtig koorwerk ontstaat is bijna vanzelfsprekend te noemen.

Blind Date wordt ondersteund door een vakkundige en net zo enthousiaste crew, die er voor zorgt dat het geluid op het gewenste niveau is en de lichtshow voor spetterende effecten zorgt.

Blind Date: garantie voor feest!

Blind Date boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blind Date zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blind Date wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blind Date. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blind Date te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.