Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 4.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Bedrijfsfeesten € 4995,- excl.
Volledige prijslijst

Black Tie Monkey Squad boeken?

Black Tie Monkey Squad boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Black Tie Monkey Squad

Wilt u Black Tie Monkey Squad direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Black Tie Monkey Squad

Met Black Tie Monkey Squad ben je gegarandeerd van een geweldige avond met hoogstaand entertainmentgehalte. “One of a kind, high energy, internationaal en interactie”, aldus de omschrijving van Black Tie Monkey Squad zelf. Eigenlijk zijn dit wel alle aspecten die er voor zorgen dat je omver geblazen wordt.

Deze band bestaat uit een aantal bekende muzikanten met een groot talent, jarenlange podium ervaring, veel energie en passie. Het woord ‘coverband’ zet je gelijk in een ander daglicht.

De BTMS leden bestaan uit: Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy. Zij kunnen zeker gerekend worden tot de grootste uit de entertainmentwereld en hebben daarom ook al vele mooie projecten achter hun naam mogen schrijven.

Daarnaast werken ze ook samen met Nederlands bekendste artiesten en spelen ze op een hoog niveau in binnen- en buitenland. Niets is te gek voor deze band. Deze band mag je zeker meerekenen in de top van het entertainmentcircuit.

Je zou deze leden misschien nog kunnen herkennen van de bekende formatie BEAT IT. Black Tie Monkey Squad is een samenwerking aangegaan met Robin Wesley. Hij is een Musical Director/Producer. Door deze samenwerking is Black Tie Monkey Squad gelanceerd in Nederland. Robin is in de band verantwoordelijk voor de sound, creativiteit en de live show. Door dit alles heeft Black Tie Monkey Squad zijn internationale “BTMS-sound” gecrëeerd. In deze show worden de hits van nu afgewisseld met Pop, R&B, Dance, Rock en 90’s. Een muzikale avond waar je van begin tot eind onder de indruk van bent.

Black Tie Monkey Squad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Black Tie Monkey Squad zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Black Tie Monkey Squad wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Black Tie Monkey Squad. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Black Tie Monkey Squad te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.