Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Black Acid boeken?

Black Acid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Black Acid

Wilt u Black Acid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Black Acid

In 2016 bundelen Smitty, Dash, Ros en DMY hun krachten en vormen ze het nieuwe collectief Black Acid. Hun doel is om de wereld kennis te laten maken met een nieuwe sound, in hun eigen woorden: ‘alternatieve trap met punk in de mix’.

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd meegeschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’, deden ze dat nog eens keihard over. Ook op het onlangs uitgekomen ‘Buurjongens’ album, resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid, was hun aandeel flink hoorbaar.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze zomer staan uiteraard klaar voor meer.

Dat de jonge crew nu al een ijzersterke live-reputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. Of zoals Ros het zelf zei: “Acid is zuur. Zodra wij ergens zijn geweest dan brandt je shit weg. Je shit brandt weg, je stage brandt weg. Dat is Black Acid man.”

Black Acid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Black Acid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Black Acid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Black Acid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Black Acid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.