Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Blaas of Glory boeken?

Blaas of Glory boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Blaas of Glory

Wilt u Blaas of Glory direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Blaas of Glory

Al jaren is Blaas Of Glory vaste gast op internationale metalfestivals als Sonisphere (NL, ES, FIN, CH, GB) en Wacken (D). Ook op festivals als Pinkpop, Paaspop, Pukkelpop (B) en Sziget (H) blijkt de band een hit. In het voorjaar van 2013 beleefden de strakke mannen een heuse primeur: ze voeren mee met de Full Metal Cruise en sindsdien staan zij officieel te boek als de eerste Heavy Metal Marching Band op zee.

Blaas Of Glory is een hilarische mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in. Reken op bevlogen bewerkingen van The Final Countdown (Europe) en Running With The Devil (Van Halen), of een spirituele vertolking van Highway To Hell (AC/DC). De band voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.

Blaas Of Glory is uniek in de hele wereld.

Blaas of Glory boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Blaas of Glory zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Blaas of Glory wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Blaas of Glory. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blaas of Glory te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.