Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

BKO boeken?

BKO boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van BKO

Wilt u BKO direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie BKO

Aan het begin van zijn BKO zijn muziekloopbaan, in 2013, maakte hij deel uit van de rapgroep Sawtu Boys Money Gang (SBMG). Na een korte tijd stapte hij op en ging verder als solo artiest. In 2014 maakte hij zijn debuut als solo artiest met de mixtape Zeldzame vertoning. In 2014 was hij een van de oprichters van de rapformatie Well Paid Music Group. Via het You Tube kanaal van WPMG bracht hij een groot aantal video’s uit. Hij werd muzikaal begeleid door zijn broer rapper Rasskulz. Samen brachten ze meerdere nummers uit waaronder Kijk uit in april 2015.

In april 2016 tekende BKO een contract bij het label Rotterdam Airlines. Bij het label werkte hij aan zijn eerder aangekondigde ep en verder nog aan een nieuw album. Daarnaast verscheen hij ook op het album Gate 16 van het label dat in juli uitkwam. Hij is te horen op tien van de twintig nummers van het album. Het kwam op nummer 2 van de Album Top 100 binnen en bleef enkele maanden in de top van deze lijst staan. Een van de nummers waaraan hij meewerkte, was Gass van Sevn Alias. Gass bereikte als eerste Nederlandse hip hop nummer meer dan 30 miljoen views op youtube.

BKO boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BKO zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BKO wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BKO. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BKO te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.