Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Birgit Schuurman boeken?

Birgit Schuurman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Birgit Schuurman

Wilt u Birgit Schuurman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Birgit Schuurman

Birgit Schuurman haar carriere kent vele vertakkingen. Ze begon op haar 18e als zangeres in de dance-formatie In-tense en nu, 15 jaar later, heeft ze drie solo-albums, vijf films, een televisieserie, presentatiewerk, meerdere korte films, theaterstukken en musicals op haar naam staan.

Birgit  debuteerde als solo-zangeres  met het album Few Like Me (2001) gevolgd door Sticky Tales in 2005. Haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt, True Stories I Made Up,  verscheen in 2007. Maar het bleef niet bij muziek maken. Birgit presenteerde het kinderprogramma Wacky Wake Up bij Fox Kids en Countdown bij Veronica. Hoe leuk ze dat ook vond, bij presenteren lag haar hart niet dus richtte ze haar pijlen op wat haar hart sneller deed kloppen: acteren. In 2004 debuteert Birgit als actrice in de bioscoopfilm Floris.

Gelukkig klopt niet alleen Birgit haar hart sneller door haar acteerwerk en vele projecten volgen. Zo ook televisieseries, musicals en toneelstukken. Zo speelde ze o.a. hoofdrollen de tv-serie Lieve Lust, de musical De Jantjes, de toneelstukken Sexual Perversity en Extreem en schitterde ze in de musical The Last 5 Years. Een ontroerende musical over een hartverscheurende liefde. Voor deze  musical won ze een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Verschillende losse theaterproducties volgen: In 2009 was Birgit de special guest tijdens de tour Rockopera in Concert van het Koninklijke Luchtmacht orkest. En in september 2010 kregen Birgit en haar collega’s lovende kritieken voor het muziekprogramma Muzikale Helden in De Kleine Komedie.
Op filmgebied zit Birgit ook niet stil: Na Floris  volgt een kleine rol in Nadine en in 2010 is het volop feest: Birgit staat op de set van drie speelfilms. De Eetclub, Dik Trom en Lotus mogen op de stralende, innemende, en intense aanwezigheid van Birgit rekenen.

In 2011 gaat Birgit haar langgekoesterde droom in vervulling: Ze staat in het theater met haar eerste liedjesprogramma “Het Grote Verlangen”. De reacties op deze voorstelling zijn zo enthousiast dat Birgit najaar 2012 Birgit weer met dit programma op tournee gaat. Begin 2012 ging Black Out in premiere, de veelgeprezen actie-komedie waar Birgit voor het eerst naast zus Katja een fijne rol in speelt.

Begin Oktober 2012 is de eerste uitzending van “TLC over…”, een programma over liefde, sex & relaties, gepresenteerd door Birgit.

Birgit Schuurman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Birgit Schuurman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Birgit Schuurman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Birgit Schuurman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Birgit Schuurman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.