Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bing boeken?

Bing boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bing

Wilt u Bing direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bing

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Hij is speels en zit vol energie!

Deze award winnende pre-school televisie serie is in Nederland iedere dag te zien op Zappelin en in België op Ketnet. Naast televisie is Bing ook een grote hit op de verschillende internet kanalen.

Bing is ook in het echt te ontmoeten! Boek dit prachtige karakter nu voor een Meet & Greet en je zult betoverd worden door zijn charme.

Bing boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bing zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bing wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bing. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bing te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.