Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Big Shampoo boeken?

Big Shampoo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Big Shampoo

Wilt u Big Shampoo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Big Shampoo

Big Shampoo & The Hairstylers is DE Rock 'n Roll formatie van Nederland.

Deze 11-koppige band bestaande uit een 6-koppige blazerssectie, backingzangeressen, drummer, contrabassist en leadzanger/gitarist staat bekend om hun verrassende repertoire en geweldige live-act.

Pop- en rocksongs van o.a. Queen, Aerosmith, Pink, Christina Aguilera en Michael Jackson worden in een unieke show volledig omgetoverd tot ware Rock \'n Roll nummers, maar ook klassiekers van Elvis en Johnny Cash passeren de revue.

De band is een graag geziene en gehoorde act en speelde al op diverse grote festivals. Big Shampoo & The Hairstylers is een absolute aanrader!

Big Shampoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Shampoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Shampoo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Shampoo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Shampoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.