Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Big Nick boeken?

Big Nick boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Big Nick

Wilt u Big Nick direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Big Nick


Een band die zowel eeuwige krakers als de laatste hits speelt?
Een groep met een flinke dosis ervaring én een frisse uitstraling? Muzikanten en vocalisten die zich moeiteloos aanpassen aan elk publiek?

Big Nick voldoet aan al deze criteria. Rustig, sfeervol, opzwepend of vlammend: het kan allemaal en voor iedereen! Het zeer gevarieerde en steeds vernieuwende repertoire biedt voor ieder wat wils, in welke leeftijdscategorie dan ook. Met onvoorwaardelijk enthousiasme, zowel onderling als naar het publiek.

Big Nick werkt met een professionele crew die elk optreden tot in de puntjes verzorgt. De groep onderscheidt zich van veel andere (cover)bands door zijn veelzijdigheid en creativiteit. Extended versions, medleys of mash-ups zorgen voor een ultieme live-beleving.
Wil je een tango, Engelse wals of veleta dansen? Ga je liever compleet uit je dak met bekende meezingers, pompende springmuziek en avondvullend entertainment?
Het maakt Big Nick niet uit, als jij het maar naar je zin hebt.

Big Nick beseft ook dat het niet alleen om de muziek draait. Het onderdeel “entertainment” is op dit moment ver weg het aller belangrijkste rond Big Nick. Het publiek vermaken en zorgen dat iedereen een geweldige avond heeft! Daar staat de Big Nick anno 2010 garant voor!

Big Nick heeft een rijke geschiedenis. Al meer dan twintig jaar heeft de formatie optredens op uiteenlopende locaties. Discotheken, kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten, markten: noem maar op. Open of besloten, Big Nick is overal inzetbaar. Door de jaren is de groep geregeld vernieuwd, maar nog altijd toert de band naar alle provincies. En dat 120 keer per jaar: er staan meer feestdagen op de kalender dan je denkt!

Opzwepend, energiek en enthousiast, met volop gelegenheid tot dansen, zingen en springen!

Big Nick betrekt het publiek graag bij de show, maar ook voor mensen die rustig willen genieten van de muziek heeft de band alle begrip.

Een sfeervolle inloop, stijlvolle openingsdans en een knallend feest:
Big Nick zorgt er telkens weer voor!

Big Nick boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Nick zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Nick wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Nick. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Nick te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.