Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Festivalprijs vanaf € 2400,- excl.
Volledige prijslijst

Big Bird boeken?

Big Bird boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Big Bird

Wilt u Big Bird direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Big Bird

Ze speelden de afgelopen jaren in alle uithoeken van het land en ver daarbuiten. In de kleinste kroegjes, de grootste feesttenten, maar ook op festivals als de Vierdaagse Feesten en de Meerpaaldagen. Ze stonden tijdens De Vrienden Van Amstel Live in Ahoy met VanVelzen en Jan Smit op het podium, begeleidden Frans Duijts in Frankrijk en speelden in voorprogramma’s van Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom in de Heineken Music Hall. Oh ja, en niemand minder dan Robbie Williams is fan: hij noemde de band ‘topentertainment’.

In 2013 reisde zanger Marcel de halve wereld rond, maar in 2014 staan de onweerstaanbare mannen van BigBird weer als vanouds op de leukste feestjes van Nederland! Beter dan ooit, niet in de laatste plaats door de toevoeging van een extra toetsenist.

In een nieuwe, drie-keer-drie-kwartier durende show komen ruim 100(!) meezingers voorbij, verwerkt in de vetste medleys en mash-ups. Van Hazes tot 2 Unlimited, van AC/DC tot Armin van Buuren en van Lee Towers tot Bruno Mars. Uiteraard is de grote witte vleugel nog steeds prominent aanwezig, net als de enorme dosis humor en interactie.

Wie hoorden we daar zeggen dat live muziek ‘niet meer van nu is’? BigBird bewijst keer op keer het absolute tegendeel! Met stampvolle zalen en een energieke, hartveroverende show laten zij keer op keer zien dat zij terecht behoren tot het rijtje meest geboekte coverbands van Nederland.

Big Bird boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Bird zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Bird wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Bird. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Bird te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.