Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs
Volledige prijslijst

Big Apple boeken?

Big Apple boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Big Apple

Wilt u Big Apple direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Big Apple

In 2005 werd Big Apple opgericht om mee te doen aan de ‘Clash of the Coverbands’. De meeste bandleden kenden elkaar vanuit de conservatoriumstudie en ze vonden het tijd om een strakke cover band te starten die ook meteen maar de Clash of the Coverbands moest gaan winnen.

En zo geschiedde... In 2006 werd Big Apple de gelukkige winnaar van de Clash of the Coverbands en bovendien in 2007 winnaar van de 3FM award. Inmiddels is Big Apple een gevestigde naam en is niet meer weg te denken uit het topsegment van het nederlandse muziekcircuit.

Big Apple is een energieke live band met een zeer uitgebreid repertoire waarbij ook de meest actuele hits natuurlijk niet mogen ontbreken. Big Apple speelt o.a. in feesttenten,  op bedrijfsfeesten maar is ook dé band voor uw bruiloft.

Big Apple boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Big Apple zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Big Apple wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Big Apple. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Big Apple te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.