Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Biba Boerderij boeken?

Biba Boerderij boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Biba Boerderij

Wilt u Biba Boerderij direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Biba Boerderij

Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt, zijn uitspraken die er niet om liegen.

Door de BiBaboerderij worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. De BiBaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld en elke dag gebeurt er wel iets grappigs en leerzaams. Bibi de boerin zorgt voor iedereen op de BiBaboerderij en Bart is een beetje een onhandige boer. Verder leven er op de BiBaboerderij de Vivavogelverschrikker, de Didadiertjes, de Gigagroentes en de Fifafruitjes.
Ze beleven samen de spannendste en leukste avonturen.

De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor pre-school kids (2-6 jaar), dat iedere dag te zien is op RTL Telekids. De thema's zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt.

BiBaboerderij is te boeken voor een optreden, een Meet & Greet of een combinatie van beide.

Biba Boerderij boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Biba Boerderij zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Biba Boerderij wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Biba Boerderij. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Biba Boerderij te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.