Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bianculli Piano Show boeken?

Bianculli Piano Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bianculli Piano Show

Wilt u Bianculli Piano Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bianculli Piano Show

Interactieve feest act, veelzijdig repertoire, avondvullend programma

Dit trio heeft een zeer breed repertoire en klinkt als een hele band. Het is dus mogelijk om dit interactieve piano-bas-drum party trio een avondvullend programma te laten spelen, met opvulling van mechanische muziek in hun pauzes. Ze spelen met veel enthousiasme en overtuiging, waarbij Piero Bianculli altijd interactie zoekt met het publiek. Soms springt hij zelfs achter zijn vleugel / piano vandaan om met mensen te dansen of een vette percussieshow te geven met zijn drummer!   

Bianculli Piano Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bianculli Piano Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bianculli Piano Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bianculli Piano Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bianculli Piano Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.