Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Beyonce tribute band Fierce boeken?

Beyonce tribute band Fierce boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beyonce tribute band Fierce

Wilt u Beyonce tribute band Fierce direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beyonce tribute band Fierce

Fierce is een tributeband die haar pijlen richt op de muziek van één van de grootste popdiva's van dit moment: Beyoncé. Onder leiding van frontvrouw Marloes van Ommen staat deze 12-koppige band inclusief danseressen klaar om een indrukwekkende show neer te zetten. Fierce staat garant voor een avond met fantastische muziek, dans, verrassende gastoptredens en de stem van Marloes van Ommen.

De uit Wezep afkomstige Marloes is bekend van het tweede seizoen van The Voice of Holland. Zij bereikte de kwartfinale, onder meer met een prachtige vertolking van het nummer Listen van Beyoncé. In 2012 richtte zij Fierce op.
De naam van de band is afkomstig van het derde soloalbum van Beyoncé: I am Sasha Fierce. De Amerikaanse zangeres werd bekend met de meidengroep Destiny’s Child. De solocarrière die ze daarna begon werd een ongekend succes met hits als Crazy in Love, If I were a boy, Halo en Single Ladies. Deze en nog veel meer hits passeren de revue tijdens de shows van Fierce. Al menigmaal speelden zij het publiek plat op diverse podia en festivals. Heeft u ze al gezien

Fierce – The Diva Show

In deze feestelijke liveshow komen de 4 zangeressen van Fierce naar voren als de diva's uit de popmuziek. Gedurende 1 of 2 sets vol glitter en glamour komen ze allemaal langs: van Whitney Houston tot Aretha Franklin, van Christina Aguilera tot Madonna, begeleid door een zeskoppige liveband en fantastische danseressen! The Diva show brengt een onvergetelijk muzikaal spektakel!

Let op: Fierce - The Diva Show is alleen te boeken in combinatie met Fierce - a Tribute to Beyoncé met een totaal van 2 óf 3 sets. A Tribute to Beyoncé is wel apart te boeken.

Beyonce tribute band Fierce boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beyonce tribute band Fierce zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beyonce tribute band Fierce wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beyonce tribute band Fierce. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beyonce tribute band Fierce te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.