Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Beyonce look a like boeken?

Beyonce look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beyonce look a like

Wilt u Beyonce look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beyonce look a like

Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce Look a Like!
Een tijdje terug werd onze Beyonce Look a Like aangesproken door de Bodyguard van de échte Beyonce. Zelfs hij moest even kijken wie nu de "échte" was. Dat is al een supercompliment.

Met haar kleding en haar uitstraling, is deze Beyonce Look a Like in 1 woord "Geweldig"! Samen met haar danseressen knalt ze van het podium en zet ze een super show neer.

Deze act is ook te boeken voor Meet and Greet, Fotoshoot, Reclame-doeleinden. Voor deze boekingsmogelijkheden gelden andere tarieven.

Beyonce look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beyonce look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beyonce look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beyonce look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beyonce look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.