Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beveiligingsagent boeken?

Beveiligingsagent boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beveiligingsagent

Wilt u Beveiligingsagent direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beveiligingsagent

U komt de beveiligingsagent tegen bij de entree, als parkeerwachter op de parkeerplaats  of binnen waar het feest, party, receptie of evenement plaatsvindt. Mobiel rijdt hij dan op zijn electrische scooter rond. Gastvrij, vriendelijk en vrolijk. Kan met veel woorden weinig zeggen. Is goed met mensen en kan snel inschatten wie hij voor zich heeft. Mensenkenner. Maakt met iedereen contact, vraagt dóór en wil altijd het naadje van de kous weten. Drukt nooit zijn snor, want hij wil overal bij zijn en niks missen. Soms wordt hij wel eens "Bromsnor" genoemd.

Reageert op alles wat beweegt. En niet beweegt. Hij zegt: "Ik zie altijd heel veel niet. Het probleem is: ik ben altijd ergens niet, en dat op meerdere plaatsen. Maar waar ik ben, ben ik." Veiligheid voor alles. Hij houdt een oogje in het zeil. "Ik ben uw oren en uw ogen. En als het moet uw handen en uw voeten." Alles doet hij om het u naar de zin te maken.

Beveiligingsagent Security, beveiliging, bewaker, portier, gastheer, vliegende keep, manusje-van-alles, regelaar: Hij is het allemaal. Hoe meer er gebeurt, hoe fijner hij het vindt. Niks wil hij missen. Door zijn scooter is hij mobiel inzetbaar. Vandaar zijn bijnaam: Mobiele Snor. Die snor heeft hij ooit van zijn vader gekregen, dat was Bromsnor. Maar hij bromt niet, hij moppert nooit en is altijd goed gemutst. Gek op feesten, partijen, recepties, jubilea, evenementen, festivals, braderieën. Overal waar mensen zijn.

Wilde ooit agent worden, maar was te snel afgeleid. Nu leidt hij andere mensen af.  Is als beveiligingsagent helemaal op zijn plaats.

Beveiligingsagent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beveiligingsagent zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beveiligingsagent wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beveiligingsagent. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beveiligingsagent te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.