Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bettina Holwerda boeken?

Bettina Holwerda boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bettina Holwerda

Wilt u Bettina Holwerda direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bettina Holwerda

Bettina Holwerda wist op jonge leeftijd al dat ze niks liever wilde dan een leven met muziek. Door in haar jeugd veel te hebben gezongen, gedanst en continu muziek te hebben geluisterd, heeft dat Bettina geen windeieren gelegd in wat later haar werk geworden is….

Na veel ervaring te hebben opgedaan door middel van dans-, zang- en acteerlessen, breekt in 1999 na haar middelbare schooltijd een belangrijke tijd voor Bettina aan; ze wordt aangenomen op de Fontys Dansacademie in Tilburg. Op deze academie werd het voor haar duidelijk dat in 1 discipline alle facetten samen kwamen; musical! Als hoogtepunt op deze opleiding speelde Bettina hoofdrollen in groots opgezette musical-producties als Grease (Sandy) en Footloose (Rusty).

Na haar opleiding kwam de eerste professionele musical al op Bettina’s pad; Mamma Mia van Stage Entertainment. Hierin speelde zij o.a. 200 keer de hoofdrol ‘Sophie’. Na Mamma Mia volgde een eerste eigen hoofdrol, wederom als ‘Sandy’ in de hitmusical Grease van V&V Entertainment. Ook in het seizoen na Grease bewees Bettina een constante factor te zijn in de musicalwereld, door de hoofdrol te vertolken in de musical Hair (‘Sheila’).

De volgende hoofdrol kwam onverwacht; Bettina Holwerda rolde midden in het seizoen in de productie Fame om wederom één van de hoofdrollen te vertolken (‘Carmen’). Het meest recent was Bettina te zien in de musical Supermodel, als bitch ‘Brenda’.

Naast al haar musicalwerkzaamheden heeft Bettina Holwerda in de afgelopen jaren ook een staat van dienst opgebouwd op andere gebieden. Bettina heeft diverse gastrollen gespeeld in succesvolle Nederlandse series, waaronder GTST, Costa, Meiden van de Wit en de Co-assistent.

De stem van Bettina is ook veelvuldig gebruikt voor nasynchronisatie van diverse series op Jetix en Nickelodeon, waaronder A.T.O.M., Genie in the house en Famous 5.

Bettina Holwerda heeft op diverse evenementen opgetreden, waaronder ook in een aantal TV-programma’s (o.a. Johnny Kraaijkamp Musical Awards, Dancing with the stars en Life & Cooking). Een persoonlijk hoogtepunt voor Bettina waren de optredens met de wereld-beroemde en gerenommeerde DJ, Tiësto . In binnen- en buitenland (o.a. op de TMF Awards in België een uitzinnig, uitverkocht Gelredome) heeft Bettina als frontsinger van Tiësto opgetreden.

Bettina heeft bewezen dat ze gemaakt is voor de entertainmentwereld en kijkt uit naar alle mooie projecten die nog op haar pad gaan komen….

Bettina Holwerda boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bettina Holwerda zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bettina Holwerda wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bettina Holwerda. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bettina Holwerda te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.