• Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Best Off boeken?

Best Off boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Best Off

Wilt u Best Off direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Best Off

Toon Schut alias Twan van Brabant en zangeres Jeannette Blankers vormen samen het duo Best Off.
Op het podium staat een knalgele vleugel, als blikvanger.

Best Off brengt zéér breed repertoire, van de nieuwste Nederlandstalige hits tot de mooiste covers uit de
jaren ’80 en ’90 welke op professionele wijze met een nodige dosis humor en entertainment gehalte ten gehore worden gebracht.

Best Off beschikt verder over een zeer modern licht- en geluidsysteem.
Jeannette heeft in het verleden in verschillende musicals gespeeld met bekende nationale en Internationale musical sterren.
Tijdens haar opleiding muziektheater heeft zij in dinnershows gespeeld en gezongen van Holland Casino en haar medewerking verleend aan evenementen van Wentink Events en Stage Entertainment.
Haar stemgeluid leent zich voor Nederlandstalige meezingers , pop en rockmuziek.

Toon is voorheen jaren leadzanger/entertainer geweest in verschillende coverbands en heeft daarna een aantal jaren als solo artiest  Twan van Brabant opgetreden.
Hij is ook regelmatig te zien geweest op tv in reclamespots.Deze zanger en zangeres staan met veel plezier en met  volle overgave op de bühne , zonder enige playlist spelen ze in op het publiek.

Voor een intiem diner-dansant met een heerlijk lounge gehalte qua volume, voor een bruiloft of bedrijfsfeest met een swingende sound  en pittig volume, voor iedere kermis waarbij het feest tot in de kleine uurtjes gevierd wordt. Kortom Best Off past zich aan aan iedere gelegenheid en is geschikt voor elk feest.

De Best Off formule werkt overal en altijd.

Best Off, de naam zegt het toch al? Het beste van....................?
(vul zelf maar verder in!).

Best Off boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Best Off zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Best Off wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Best Off. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Best Off te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.