Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bertolf boeken?

Bertolf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bertolf

Wilt u Bertolf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bertolf

Het idee was dat er nooit meer een Bertolf-album zou verschijnen. De singer-songwriter uit Zwolle stopte in 2012 als solo-artiest en stortte zich op een nieuwe band. Maar in de zomer van 2015 was daar ineens een nieuw album. Stoppen staat niet meer op de wensenlijst van Bertolf. Wie ‘First & Then’ hoort, begrijpt waarom. Bertolf ging met dit album begin dit jaar op tour langs de poppodia in Nederland en in het najaar duikt hij de theaters in.

Bertolf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bertolf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bertolf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bertolf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bertolf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.