Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min. min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bertie Steur boeken?

Bertie Steur boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bertie Steur

Wilt u Bertie Steur direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bertie Steur

Bertie Steur is voor sommigen beter bekend als de winnares van Expeditie Robinson 2016. Maar we hebben haar natuurlijk allemaal leren kennen als Boerin Bertie in het programma Boer Zoekt Vrouw.

Wat velen niet weten is dat Bertie Steur ook al jaren achter de draaitafels is te vinden. Zo draaide Bertie hele zomers in Renesse en stond ze vorig jaar zelfs op Valtifest. Bertie draait funky House denk aan; Disclosure, The Magincian en Tchami.

Bertie Steur boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bertie Steur zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bertie Steur wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bertie Steur. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bertie Steur te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.