Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Pianist met zang
Volledige prijslijst

Bert Louissen boeken?

Bert Louissen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bert Louissen

Wilt u Bert Louissen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bert Louissen

All round pianist, zanger en entertainer met een repertoire van meer dan 1000 popsongs.
 
Al op hele jonge leeftijd ontdekte Bert dat improviseren en componeren op de piano fantastische bezigheden zijn. Via lessen aan verschillende muziekscholen belande hij tenslotte op het conservatorium waar hij in 1990 afstudeerde. Daarna volgden diverse coverbands, theatertournees en solo optredens en zijn bekendheid groeide. Medio jaren ’90 deed Bert als Stevie Wonder mee aan Hennie Huisman’s Soundmix show. Diverse TV optredens volgden. De afgelopen jaren heeft hij ook het podium gedeeld met o.a. Liesbeth List en Jan Vayne. In 2007 verscheen Bert’s eerste eigen CD “Liefde en de rest” die hij scheef en componeerde samen met zijn levenspartner Judith van den Hul.
 
Inmiddels is deze allround entertainer actief op bruiloften, feestjes, in de horeca en op evenementen. Helemaal in z’n eentje weet hij een zaal op z’n kop te zetten. Mede door zijn visuele handicap voelt hij de sfeer en stemming onder zijn publiek feilloos aan. Van jazz tot dancepop, easy listening, ballroom en Nederlandstalig, Bert speelt ze allemaal.
 
Bert is ook te boeken in combinatie met:
2e pianist
Zangeres
Violist

Tevens bestaat de mogelijkheid om Bert te boeken met zijn trio bestaande uit piano, bas en drums.

Bert Louissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bert Louissen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bert Louissen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bert Louissen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bert Louissen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.