Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bert de Boswachter boeken?

Bert de Boswachter boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bert de Boswachter

Wilt u Bert de Boswachter direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bert de Boswachter

Bert de Boswachter is uit het goede hout gesneden. Liefde voor alles wat kruipt, vliegt en loopt. Hij denkt veel te weten over de natuur en kan daar grappig over vertellen. Is boswachter én jager. Hij heeft een geweer maar daar schiet hij weinig mee. Niet geschoten, altijd mis is bij hem: altijd mis. Behalve slakken, die raakt hij wel. Of een dooie mus. Hij kijkt graag naar vogels, ziet ze vaak vliegen. Woont in het bos.

Op een feest, party of evenement zal hij het natuurlijke in u aanspreken, uw groene kant. Alles is groen aan hem: zijn kleding, zijn groene vingers, zijn groene geest.

In de liefde is hij ook wel groen. Hij is niet het type ladykiller. Houtniet heeft geen vrouw, wel veel exen. Ook hier geldt: wel geschoten, maar altijd mis. Gelukkig heeft hij de natuur als zijn beste vriendin. Hij droomt wel eens van twee reebruine ogen. Ooit hoopt hij nog eens in de ogen van zijn droomvrouw te kijken: reebruine, reegroene of reeblauwe. Maar een boswachter kan wachten.

Hij communiceert ook goed met dieren. Hij kan ze lezen. Hondenfluisteraar, kattenfluisteraar, hij is het allemaal. Boomhuggen doet hij ook graag. Voel je één met de natuur. Bomen houden van mensen. En Houtniet houdt van bomen met mensen. Een dag niet geboomd is een dag niet geleefd.

Hij verschijnt op buitenevenementen, open dagen, Dag van het park, evenementen binnen, Boomplantdag, en bedrijfsevenementen.

Bert de Boswachter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bert de Boswachter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bert de Boswachter wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bert de Boswachter. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bert de Boswachter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.