Twilight Entertainment

     
Foto: Edland Man
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Berget Lewis boeken?

Berget Lewis boeken?

Wilt u Berget Lewis huren voor een optreden? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Berget Lewis.

Wilt u Berget Lewis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Berget Lewis

Het startpunt van Berget Lewis was haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch. Van daaruit groeide ze, via vele theater- en concerttours, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Zowel in binnen- als in buitenland maakt ze haar handelskenmerk, haar krachtige volume, al vele jaren waar. En bij Twilight Entertainment kunt u de beroemde Berget Lewis boeken.

Dé soulstem van Nederland

De definitieve doorbraak van deze zangeres was het muzikale televisieprogramma ‘Just the two of us’ waar ze samen me haar gelegenheidscollega Edwin Evers de overwinning behaalde. Hierna won ze in 2012 ook nog eens terecht ‘De Beste Zangeres van Nederland’ waar ze zowel op haar concullega’s als de kijkers een onuitwisbare indruk wist te maken. Berget kreeg dan ook vele complimenten waaruit sensationeel, internationale klasse en dé soulstem van Nederland slechts een kleine greep zijn.

Wanneer u via ons Berget Lewis wilt inhuren, bent u verzekerd van een swingende solo-show of wordt het dak eraf gespeeld met haar eigen topband The Soul-X-Plosion en gaat ze terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain.

De optredens van Berget Lewis zijn een absolute must have voor ieder bedrijfsfeest, evenement of privéfeest. Het enige wat u hoeft te doen is haar te boeken via Twilight Entertainment.

Berget Lewis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Berget Lewis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Berget Lewis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Berget Lewis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Berget Lewis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.