Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Benny`s Big Show Orchestra boeken?

Benny`s Big Show Orchestra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Benny`s Big Show Orchestra

Wilt u Benny`s Big Show Orchestra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Benny`s Big Show Orchestra

Benny`s Big Show Orchestra, dit groot showorkest bestaat uit ruim 40 musici, waaronder een vaste vocalgroep van 7 zangers en zangeressen. Het begeleiden van gastartiesten is voor het orkest geen probleem. Al eerder begeleidde het orkest artiesten als o.a. The Gibson Brothers, Liesbeth List, Albert West, Laura Vlasblom,Thijs van Leer, Peter Koelewijn, Donna Lynton ,Marco Bakker, Mai Tai, Grad Damen en Frans Duijts.

De omvang van het orkest maakt op het publiek een enorme indruk. Het orkest zorgt voor een bijzondere ambiance en sfeer. Wanneer het orkest zijn openingsnummer inzet is het publiek direct verrast en overdonderd door de presentatie, kleding, belichting en natuurlijk door de spetterende muziek! De toon is gezet en uw feest of evenement kan niet meer stuk.

Het repertoire van het Benny`s Big Show Orchestra is zeer uiteenlopend en afgestemd op uw feest of evenement. Of het nu gaat om Pop, swing, ballads,rock of dansmuziek, u gaat het allemaal horen. Geen eenzijdig en traditioneel Big Band repertoire maar een breed scala van de meest uiteenlopende nummers van Elvis tot Robbie Williams en van Frank Sinatra tot Tina Turner. Onze vaste vocals staan garant voor kwaliteit en een flitsende presentatie.

Gezien de omvang van het orkest kunnen wij ons voorstellen dat u ons niet direct vandaag of morgen nodig heeft. Maar er zal zeker voor u een moment komen dat u op zoek gaat naar iets bijzonders. Iets wat afwijkt van hetgeen men doorgaans gewend is. Dan bent u bij Benny’s Big Show Orchestra aan het juiste adres. Anders dan anderen en spraakmakend! Voor Nederland uniek in zijn soort.

Benny`s Big Show Orchestra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Benny`s Big Show Orchestra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Benny`s Big Show Orchestra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Benny`s Big Show Orchestra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Benny`s Big Show Orchestra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.