Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Interactieve Show
Volledige prijslijst

Bennie`s seventies show boeken?

Bennie`s seventies show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bennie`s seventies show

Wilt u Bennie`s seventies show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bennie`s seventies show

Bennie`s Seventies The Music Show

“Seventies The Music Show”

....een koffer vol feestartikelen, de beste hits uit de jaren zeventig, glitterbollen, de meest idiote spelletjes en dito prijsjes...

De mannen van ‘The music Show’ schotelen hun publiek een avond
voor vol swingende Seventies-hits en een dosis heerlijke onzin.

Terwijl de DJ het feest tot een absoluut hoogtepunt brengt, waarbij iedereen op de dansvloer staat, zorgt onze entertainer voor een gezonde(?) dosis entertainment.
Hij zingt heerlijk repertoire uit de jaren zeventig, zowel Engelstalig als Nederlands- Duitstalig.
Tevens krijgt het publiek de meest idiote spelletjes gepresenteerd. Wat dacht u van Snelversieren voor gevorderden, het Uit-de-maat-dans-concours, Country-Line geslaagd!!

Dansen voor beginners, het Paren-dansen en de Miss 1972 verkiezing,...de grappen en grollen volgen elkaar in swingende vaart op.

Uiteraards worden de winnaars beloond voor hun succesvolle prestaties; met bijvoorbeeld een feesttoeter, een super scheetzak of een echte glitterbol om thuis nog eens na te stralen!!

Tijdens de show word het publiek volop getrakteerd op:

- Lichtstaafjes, Cowboyhoeden, Vlaggetjes, lollie`s en ander mooi spul.

Bennie`s seventies show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bennie`s seventies show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bennie`s seventies show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bennie`s seventies show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bennie`s seventies show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.