Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: DJ + MC
Volledige prijslijst

Bende van Ellende boeken?

Bende van Ellende boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bende van Ellende

Wilt u Bende van Ellende direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bende van Ellende

Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! Deze twee geboren entertainers zijn net zo energiek als ze eruitzien.

De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen. De Bende van Ellende is niet alleen shinen op kuduro en de nieuwste party-tracks, maar ze brengen ook de fijnste hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloerglijer ten gehore. Hoe dan ook: de bende is on fire en niet meer weg te denken uit de party scene. Samen met het publiek zetten ze iedere tent gegarandeerd op stelten en krijgen ze alle billen aan het trillen. Zorg er dus voor dat je dit gouden duo gezien hebt, want ze brengen nog meer spektakel dan je gewend bent.

Bereid je voor op een hele bende chaos en gekkigheid, die je van begin tot eind versteld doet staan.

Bende van Ellende boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bende van Ellende zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bende van Ellende wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bende van Ellende. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bende van Ellende te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.