Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ben the X Mas Banjoman boeken?

Ben the X Mas Banjoman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben the X Mas Banjoman

Wilt u Ben the X Mas Banjoman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ben the X Mas Banjoman

Ieder jaar rond kerst haalt Ben the Banjoman zijn rendier weer van stal. Als kerstman zingt Ben de mooiste kerst songs, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan. Perfect voor kerstmarkt, winkelcentrum, kerstborrel enz.

Ben the X Mas Banjoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben the X Mas Banjoman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben the X Mas Banjoman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben the X Mas Banjoman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben the X Mas Banjoman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.