Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ben the Paashaas Banjoman boeken?

Ben the Paashaas Banjoman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben the Paashaas Banjoman

Wilt u Ben the Paashaas Banjoman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ben the Paashaas Banjoman

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om het publiek te vermaken met vrolijke muziek.

Deze mobiele muzikale act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten, enz.

Ben the Paashaas Banjoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben the Paashaas Banjoman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben the Paashaas Banjoman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben the Paashaas Banjoman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben the Paashaas Banjoman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.