Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ben Littlewood boeken?

Ben Littlewood boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben Littlewood

Wilt u Ben Littlewood direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ben Littlewood

Ben Littlewood is na zijn prachtige televisie optreden ineens ‘in the picture’.

Zijn vertolking van ‘Time after Time’ heeft veel mensen geraakt – inclusief de 5 coaches.

Marco Borsato draaide als eerst :  “sommige dingen zijn gewoon goed”,
Nick & Simon wilde graag Ben Littlewood in z’n eigen theatershow zien en Angela Groothuizen vond het “echt prachtig vanaf het eerste moment”.

Zelfs Roel van Velzen was “een beetje sprakeloos”.

Ben Littlewood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben Littlewood zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben Littlewood wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben Littlewood. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben Littlewood te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.