Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Opmerking: Ster in 40 dagen
Volledige prijslijst

Ben Hendriks boeken?

Ben Hendriks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben Hendriks

Wilt u Ben Hendriks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ben Hendriks

Ben Hendriks won in 2004 het TROS programma ‘Een Ster In 40 Dagen’ op overtuigende wijze. Zijn talent werd gelijk ontdekt door niemand minder dan Johnny Hoes en bood hem meteen een platencontract aan.

Zijn debuut single ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’ scoorde gelijk hoge ogen en werd veel gedraaid op de nationale radio en tv zenders. Ook werd Ben veel gevraagd om live optredens te verzorgen in het land.

Inmiddels is Ben Hendriks wederom de studio ingedoken en werkt hij aan een compleet nieuw album waarvan de eerste single is uitgekomen onder het FX records label. Dit heerlijke up-tempo nummer "Ik wil jou zo, nu en dan" geeft een goed beeld van wat nog gaat komen. Kwaliteit, gezelligheid en veel gevoel.

Een live optreden van Ben Hendriks heeft eveneens deze eigenschappen en zal je niet zomaar vergeten. Deze zanger met een dijk van een stem zal menig mond doen openvallen.

Ben Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben Hendriks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben Hendriks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben Hendriks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben Hendriks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.