Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Musical/NL talige repertoire
Volledige prijslijst

Ben Cramer boeken?

Ben Cramer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben Cramer

Wilt u Ben Cramer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ben Cramer

Van levenslied zanger tot gerenommeerd musicalster met allure!

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single 'Zaizaizaizai' uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren tourde hij door de hele wereld.

Er kwam in 1986 een wendingn in zijn solo-carriere. Hij speelde toen de rol van Peron in de musical Evita. Daarna volgden vele succesvolle optredens in diverse musicals, zoals The Phantom of the Opera, Chicago, Aida, Chess en Beauty and the Beast. Naast zijn theateractiviteiten bleef hij ook werken aan zijn solocarriere. Tevens speelde hij gastrollen in o.a. Baantjer, Spangen, Flodder en vertolkte hij rollen in de bioscoopfilms 'De Zeemeerman' en 'Filmpje'.

Hij  is veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is dus op ieder evenement inzetbaar!
Daarnaast is Ben Cramer te boeken voor  "Musical - Highlights". Liedjes uit de top musical Phantom of the Opera, Miss Saigon, Les miserables etc... ondersteund door een uitgeballanceerde lasershow en eventueel gastoptreden van een zangeres.

Ben Cramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben Cramer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben Cramer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben Cramer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben Cramer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.