Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bells of Youth boeken?

Bells of Youth boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bells of Youth

Wilt u Bells of Youth direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bells of Youth

Deze vijf langharige muzikale dames zingen, begeleid door meerdere instrumenten, bloedmooie liedjes. Noem het ‘indiepop’ of ‘harmonische electrofolk’, de optredens van Bells of Youth staan in ieder geval garant voor een glimlach op je gezicht. De band is ontstaan uit een hechte vriendschap en die intimiteit is tijdens hun optredens duidelijk te voelen.

Bells of Youth werd in februari 2014 door Radio 2 uitgeroepen als Radio 2 talent en OOR noemde de band in januari als één van de beloftes voor 2014.

Bells of Youth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bells of Youth zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bells of Youth wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bells of Youth. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bells of Youth te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.