Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met Live Band
Volledige prijslijst

Belle Perez boeken?

Wilt u Belle Perez huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Belle Perez vindt u op deze pagina.

Wilt u Belle Perez direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Belle Perez

U kunt Belle Perez voor de presentatie van uw evenement, maar zij staat natuurlijk vooral bekend om haar hits die ze graag ten gehore brengt. Wilt u Belle Perez inhuren voor haar muziek? U kiest voor een artiest die op 29 januari 1976 geboren werd in het Limburgse Neerpelt. Ze is van Spaanse afkomst, maar ze groeide op in België. Ze spreekt vloeiend Spaans, waardoor u Belle Perez in kunt huren voor de zomerse hits die ze graag speelt, ook wanneer ze bij haar familie in het zuiden verblijft.

Talentenjacht en Eurosong

Het is een talentenjacht waarin Belle Perez een nummer van Celine Dion zingt waarmee ze doorbreekt. Vervolgens mag ze een optreden doen bij Eurosong en tekent ze in Amerika een platencontract. Ze komt veel op televisie, op de radio en verschijnt in dure videoclips. Gaat u Belle Perez inhuren? Dan haalt u een artiest in huis die zelfs een tijdje vergeleken werd met Britney Spears.

Hits en Gouden platen

U kunt Belle Perez boeken vanwege haar geweldige uitstraling, maar ook vanwege de verschillende hits die zij heeft gehad. Wat dacht u bijvoorbeeld van Honeybee, This Crazy Feeling, Me and You en Hijo de la Luna, waarmee ze haar Spaanse temperament op een mooie manier tot uiting kon brengen. Ze krijgt de ene gouden plaat na de andere en doet onder andere 60 voorstellingen tijdens haar tour door Vlaanderen. U kunt Belle Perez boeken voor verschillende evenement, onder andere omdat ze veel ervaring heeft met diverse festivals.

Belle Perez in Nederland

In Nederland breekt Belle Perez door op het moment dat ze de hit Que Viva la Vida uitbrengt, de soundtrack van de film Madagascar. Vanaf dat moment gaat het hard met Belle Perez en boeken steeds meer mensen haar. Ze verkoopt onder andere de Heineken Music Hall uit en zorgt met El Mundo Bailando voor enorme verkooprecords. Belle Perez werkt inmiddels toe naar een meer volwassen look, onder andere door de theaters in Nederland en België aan te doen.

Grote shows

Het zijn de grote shows van Belle Perez waar we haar vooral goed van kennen. Met name haar nieuwe singles en nieuwe albums doen het standaard ontzettend goed in heel de Benelux. Wilt u Belle Perez boeken vanwege haar geweldige successen tot op dit moment? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Repertoire en kosten Belle Perez

Belle Perez kan inmiddels putten uit een behoorlijk repertoire, waardoor ze een volledige avond met muziek kan vullen. U kunt Belle Perez boeken voor de presentatie en muzikale aankleding van uw evenement, maar u kunt haar daarnaast inhuren voor enkele nummers waarmee ze het publiek flink opzweept. Benieuwd naar de kosten of prijs van Belle Perez? Wij vertellen u er graag meer over.

Belle Perez boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Belle Perez zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Belle Perez wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Belle Perez. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Belle Perez te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.