Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 5.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. Ledwall
Volledige prijslijst

Beethoven Legends boeken?

Beethoven Legends boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beethoven Legends

Wilt u Beethoven Legends direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beethoven Legends

De muzikanten van Beethoven Legends in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Johnny Corsie speelde alle zalen plat bij het eveneens bekende Crazy Piano’s. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen.

Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. We wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.

Of het nu een private party, bedrijfsfeest of public event betreft, ingetogen of het dak eraf, wij weten hoe we een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel.

The Legends of Beethoven:

Edwin Grovell: Percussionist/zanger

Marieke Baoh: Zangeres

Steven Baoh: Bassist/gitarist/zanger

Johnny Corsie: Keys/Zanger

Beethoven Legends boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beethoven Legends zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beethoven Legends wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beethoven Legends. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beethoven Legends te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.