Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 7.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Gage 2018 € 7995,- excl.
Volledige prijslijst

Beethoven boeken?

Beethoven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beethoven

Wilt u Beethoven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beethoven

Beethoven staat al ruim 13 jaar aan de top van het nationale en internationale evenementencircuit. Een band met stijl, klasse en passie voor het vak. Onze ervaring, door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd in alle facetten van de muziekindustrie, in combinatie met ons flexibele en trendsettende karakter maakt ons de ideale partner voor uw exclusieve evenementen.

Zo mocht Beethoven hun magie al laten werken bij o.a.: Miljonairsfair, exclusieve private party's en bijzondere bedrijfsevenementen zoals voor HEMA, Albert Heijn, VDL-Groep, 100 Jaar Sparta, Eurocommerce, Asito en NIKE. Ook buiten de landsgrenzen is Beethoven bekend. Zoals in Seoel Zuid-Korea waar ze al enige jaren optreden tijdens een high class charity ball, georganiseerd vanuit de Nederlandse ambassade.

De werkwijze van Beethoven is uniek in Nederland en ver daarbuiten. Zowel ons onuitputtelijke repertoire, als onze spectaculaire show is ongeëvenaard. Wij werken met 5 leadzangers, elk met hun eigen stemgeluid en we besteden veel aandacht aan performance en styling. Standaard bij de show is het gebruik van een fantastische Ledwall (in formaat aan te passen aan de locatie) en uitgebreide lichtshow. De sfeer van een feest weten ze feilloos in te schatten onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Van klein tot heel groot is Beethoven Exclusive wat u zoekt voor uw evenement en dat willen ze ook graag bewijzen. Als professionele band nemen zij ons vak en onze opdrachtgevers serieus en we nemen dan ook geen genoegen met "goed". Het moet fantastisch, inspirerend, spraakmakend en vooruitstrevend zijn en dat is het dan ook!

Beethoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beethoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beethoven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beethoven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beethoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.