Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beertje Paddington boeken?

Beertje Paddington boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beertje Paddington

Wilt u Beertje Paddington direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beertje Paddington

Sinds Beertje Paddington in 1958 voor het eerst verscheen in de boeken van Michael Bond, zijn al vele generaties met hem opgegroeid. Zowel de grootouders als de ouders van dit moment zijn wel bekend met de verhalen over Beertje Paddington … en met een nieuwe bioscoopfilm op komst, zullen ook de kinderen van nu Beertje Paddington in hun hartjes gaan sluiten en met hem gaan opgroeien.

Beertje Paddington boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beertje Paddington zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beertje Paddington wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beertje Paddington. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beertje Paddington te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.