Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beef Jerky boeken?

Beef Jerky boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beef Jerky

Wilt u Beef Jerky direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beef Jerky

Uit de moerassige backwaters van de Kempen komt Beef Jerky. Deze ervaren viermansformatie verbouwt op kundige wijze de grootste hits van toen en nu naar stomend hete country-rock. Met Freddy Fastfingers op zang en gitaar, JoJo Lonesome: (slide)gitaar, Gringo Starr: drums en Blacksmith Jones op (contra)bas is er aan muzikaal vakmanschap geen gebrek.

Hun gezamenlijke liefde voor country, rock en een goed feest bouwen mondt bij ieder optreden uit in een zwetende en stampende viering van het leven. Verwacht vette outfits en nog vettere uitvoeringen van hits van AC/DC, Jimi Hendrix en Johnny Cash, maar ook van The White Stripes, Britney Spears en Snoop Dogg. Voor ieder wat wils. Dus trek aan die denim 'n boots en maak je klaar voor Beef Jerky!

Beef Jerky boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beef Jerky zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beef Jerky wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beef Jerky. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beef Jerky te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.