Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beck und Bauer boeken?

Beck und Bauer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beck und Bauer

Wilt u Beck und Bauer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beck und Bauer

Beck & Bauer brengen een 'Zupertolle Discoparty' van Duitse oorsprong. Freddie & Frans zorgen altijd voor één knallend feest waarbij de nadruk ligt op interactie met het publiek ondersteund met een uiteenlopend scala aan muziek. Dus voor de duidelijkheid: niet alleen Duitstalig, maar een verscheidenheid aan muziekgenres komen aan bod in hun waanzinnige show.

In de grotere discotheken, op festivals en kermissen zijn Beck & Bauer inmiddels een vaak gespot- en zeer succesvol DJ-duo. Met hun 'Zupertolle Discoparty' halen ze alles uit de kast om een 'richtige Party ohne Ende' te maken.

Dat zij garant staan voor een supershow met veel interactie met het bezoekend publiek blijkt keer op keer tijdens optredens in het land.
 

Beck und Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beck und Bauer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beck und Bauer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beck und Bauer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beck und Bauer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.