Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 8 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Beauty and the Beats boeken?

Beauty and the Beats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beauty and the Beats

Wilt u Beauty and the Beats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beauty and the Beats

Vreemsoortige instrumenten en objecten staan op het podium opgesteld. Dames is lange voile jassen komen oplopen en ‘strippen’ in een choreografie naar de metalen kleding …. Slagwerk wordt ingezet en een tweetal danseressen brengen een vurige fakkeldans. Een indrukwekkende figuur komt oplopen in een metalen harnas. Hij bewerkt zijn kostuum met een heuse slijptol. De slagwerkers zorgen voor een glitterregen die danst op hun trommels en ook zij nemen een slijptol ter hand en “bewerken” de olievaten waarbij de vonken er letterlijk vanaf springen.

Beauty and the Beats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beauty and the Beats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beauty and the Beats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beauty and the Beats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beauty and the Beats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.